Tuesday, March 3, 2009

So. I got your mixtape , it kinda rocked my world



Boys frustrate me. I hate all their indirect messages, I hate game playing. Do you like me or don't you? Just tell me so I can get over you.

[kirsten dunst]

Lasa-ma sa ghicesc...
Esti baiatu' cu multe fane , care e cu toate dar in accelasi timp nu-i pasa de niciuna. Esti inalt , slab , brunet , ochi alabstrii , nu vorbesti prea mult pentru a parea misterios , asculti si cantaresti situatia in mintea ta , tragi o concluzie ,dar in final spui doar ceea ce crezi ca persoana de langa tine vrea sa auda. Esti mereu inconjurat de oameni "tari" iar ceilalti te considera "cul" doar pentru ca ai mai mult de 5 prieteni si pentru ca viata ta poate fi considerata "palpitanta".
Esti constient de puterea de convingere si de pozitia ta asa ca iti permiti sa ii joci pe toti pe degete si chiar daca tu nu ai chef ceilalti ar trebui sa stea mereu dupa tine.
Bagi pe cineva in seama doar atunci cand ai chef sau cand te plictisesti prea tare si tot ce spui e o gluma continua in cat sa sune ca si cum ti-ar pasa dar esti prea tare ca sa arati asta. Probabil esti superficial , cu aere de vedeta ,cu vise mari dar cu realizari putine. Esti bun , popular , carismatic si nimic mai mult , probabil la fel de "special" ca si restu baietilor pe fruntea carora scrie mare "PUBERTATE"

Dar cu toate astea , cand vine vorba de tine , orgoliul meu simte nevoia de a fi calcat in picioare.
Multumesc.

2 comments:

l.n said...

nu vorbesti prea mult, dar atunci cand o faci toate cad pe spate.

i hate that type.

Anca Sandu said...

Girl, chill.
Toti (TOTI) sunt asa. De ce nu-i calci TU in picioare? :)